Category : Projecten

30 posts

Negen kussenhoezen gemaakt en nog 5 nieuwe hoezen voor sierkussentjes. Kussens voor binnen en buiten kunnen zo weer een paar jaar vooruit!
voor diverse buitenschoolse opvang locaties van Vandaag, heb ik in totaal 11 matraskussens gemaakt voor de steigerbouwer banken op de locaties. Leuk project!
Voor een gastouderbureau deze konijnoortjes gemaakt. Zelf persoonlijk te maken door de keuze van stofjes en voorzien van een label met logo.
de eerste opdracht van 2019 is ook alweer klaar. 5 tentdoeken gemaakt voor Kinderopvangorganisatie. Samen met een houten frame is het een super speelplek voor kinderen van alle leeftijden.
Stoffen vlaggenlijn handgemaakt. 2x 6 meter voor een stoere jongen zijn 1e verjaardag 🎉 Wil jij ook zo’n vlaggenlijn in zelf gekozen kleuren? Dat kan! Neem dan contact op voor de mogelijkheden!
Wat een werk! Eindelijk klaar pfffff……
Aan het brainstormen voor een persoonlijke vlaggenlijn. In de kleuren van de organisatie natuurlijk. Mogelijk met of zonder letters ect.
Wat een leuke klus was dit! Voor een kinderopvangorganisatie heb ik het stoffen gedeelte van een tent gemaakt. Beetje passen en meten in de kamer, maar gelukt. In de zomer kan de tent mooi buitenstaan op een van de locaties.
Voor een klant een tafelkleed mogen maken. De tafel is 3 meter lang en 1 meter breed en daar moest dus een tafelkleed voor komen. Flinke lap stof, even puzzelen hoe dat werkbaar in de kamer past, maar uiteindelijk gelukt!
Voor een klant labeldoekjes gemaakt! Deze gaan ze gebruiken als welkomscadeautje voor nieuwe kinderen in de opvang. Leuke opdracht!
PAGE TOP