Category : XXL spuugdoekjes

6 posts

Weer eens een paar XXL spuugdoekjes gemaakt! Deze stoere variant heeft een grijze badstof achterkant en een katoenen voorkant met voortuigen erop. XXL spuugdoekjes zijn fijn groot en passen goed over je schouder heen. Optimale bescherming tegen spugen van een baby. Ook leuk als kraamcadeautje!
Ken je dat? Net schonen kleren aan, je baby krijgt de fles, drinkt die lekker op en als het dan tijd is voor een boertje komt de halve fles weer naar buiten. Natuurlijk het overgrote deel naast het spuugdoekje wat je netjes over je schouder had gelegd…. ┬áMet een beetje mazzel kan je je baby …
De voorraad XXL spuugdoekjes werd snel minder, dus een paar nieuwe gemaakt. Roze/rood en oranje tinten voor de meisjes en een stoere dino stof voor de jongens. Heb je interesse, kijk dan snel in de rubriek XXL spuugdoekjes en geef daar onderaan de pagina je bestelling door
Lekker meisjes achtig, deze roze spuugdoekjes met bloemetjes erop! Gemaakt van een goede kwaliteit badstof en katoen. Gemakkelijk te wassen in de wasmachine en kan ook in de droger. Door de pasvorm en de grootte beter dan de standaard spuugdoekjes. Ervaar het zelf! Kijk in de rubriek XXL spuugdoekjes hoe je ze kan bestellen!
Nieuwe spuugdoekjes, 2 stuks in een pakketje. Super leuk als kraamcadeautje of voor jezelf. Door de vorm en de grootte erg handig! Kijk in de rubriek XXL spuugdoekjes wat de prijs is en hoe te bestellen!
PAGE TOP